SE*Meijius Cattery
Hem Planer Bilder Utställningar Kontakt Om oss

Om SE*Méijius

Jag heter Anna Höckert och bor i Hägersten söder om Stockholm med mina katter och en Bichon Frisé. Jag har alltid haft djur, men mest är jag uppväxt med hundar. Jag jobbar heltid och på min fritid umgås jag med mina djur eller tränar på gym.

Sommaren 2018 köpte jag min första Devon Rex hane och jag blev helt förälskad i rasen så jag köpte en till hane. Redan hösten 2018 bestämde jag mig för att bli Devon Rex uppfödare. Så jag köpte 2 stycken honor till vintern 2018. Och nu kan jag inte få nog av dem. Jag har fastnat för deras temperament, för att dem är så sociala, livliga, intelligenta, påhittiga och charmiga.

Mitt katteri har flera honor och hanar i olika färger. Jag har min uppfödning i hemmiljö. Mina katter lever som familjemedlemmar och som älskade sällskapskatter i vårat hem i första hand. Kattungar ifrån mig är socialiserade och lätthanterliga. Jag strävar efter att föra rasen framåt med friska, rastypiska och välmående katter med sitt härliga temperament.

Mitt Stamnnamn tog jag efter min Chihuahua som betydde jätte mycket för mig. Hon kom från Taiwan. Var en helt underbar liten hona. Vi fick ett särskillt band vi två. Tyvärr hade jag bara henne i lite över ett år. Hon var min prinsessa, alltid glad och lycklig.

Jag är en väldigt engagerad uppfödare som gärna vill veta hur det går för våra kattungar efter försäljning.

Jag är SVERAK ansluten och följer deras regler. Jag är medlem i Stockholms KattklubbDevon Rex Umbrella