S*Dalefur’s Omega & parningar

Jag var och hämtade hem min nya katt förra lördagen, en Cornish rex hona på 1 år som heter S*Dalefur´s Omega som jag döpt om till Safira. En väldigt ståtlig och vacker kisse. I början när hon kom hem till mig och mina andra kissar var det mycket morr och fräs. Men bara efter någon dag började de smått leka med varandra. Till att idag går det hur bra som helst mellan alla katter nu. Safira kommer att paras efter den 10e September. Jag har hittat en dejt åt henne i Vallentuna. En snygg röd bicolor hane. Jag hoppas allt kommer gå bra och att det kommer bli kattungar så småningom. Jag ser fram emot att lära känna Safira mer och jag hoppas att hon kommer trivas bra hos oss.

 

Parningar

Jag har väntat och väntat på att någon av mina honor ska börja löpa. Jag hade planer att para Wendi med Gaston men Wendi verkar inte vilja börja löpa. Så det är först i kvarn nu med mina tjejor att börja löpa, så parar jag dem så. Den som löper först kommer jag att para. Så äntligen började Nefele att löpa. Nu är Nefele på dejt med Gaston och det är en lyckad parning. De parar väldigt mycket. Så nu får vi hoppas på Oktober bäbisar.

Leave a Comment