Äntligen är några kullar födda

25/10 2020 Klockan 00.12 väckte Nefele mig med att ha sammandragningar på mitt lår medans jag låg och sov. Så det var bara att kliva upp och finnas där som stöd ifall hon behövde min hjälp. Jag brukar alltid hjälpa till lite ändå. Nefele födde 4 små friska kattungar. 2 honor och 2 hanar. Allt gick jätte bra. Nefele tar hand om sina bäbisar så bra.

27/10 2020 födde Sakura 3 små friska honor. Sakura finns hos min och Carolines fodervärd i Örebro. Jag samäger Sakura med Caroline. Även denna förlossning gick allt bra. Detta är Sakuras första kull. Och hon är också en otroligt duktig mamma.

28/10 2020 på kvällen ser jag att Wendi börjar bete sig som att hon ska börja föda. Och mycket riktigt. Bara ett tag efter går vattnet och första kattungen kommer. Wendi fick 4 små kattungar. 1 hane och 3 honor. Allt gick jätte bra under denna förlossning också. Även Wendi är en duktig mamma.

Leave a Comment